Site-ul oficial al primăriei comunei Ruginoasa, jud. Neamt
Primaria Comunei Ruginoasa

Așezare geografică

Comuna Ruginoasa este situată în partea de est a județului Neamţ, în zona de şes, la contactul cu zona subcarpatică., pe coordonatele: 460  58′ 28” latitudine nordică şi 260  42′ 28” longitudine estică.

Se învecinează cu următoarele comune:  la nord comuna Văleni, la est comuna Dulceşti,  la sud comuna  Făurei, la vest  comuna Bârgăuani .

Legatura  comunei  Ruginoasa  cu  municipiile  Piatra  Neamţ şi  Roman  se realizează  prin drumul naţional DN 15, care traversează comuna Ruginoasa în partea de sud, de la vest la est.

Legatura între  satele Bozienii de Sus şi Ruginoasa se realizează prin drumul  judeţean DJ 157 I. Pe  teritoriul  comunei  sunt  DC  186  Ruginoasa  –  Briţcani, DC  187 Ruginoasa – Valeni  si o serie de drumuri satesti, de importanta locală. Are în componenţă satele: Ruginoasa (reşedinţa de comună) si Bozienii de Sus.

ACUM PUTEȚI PLĂTI ONLINE


Butonul de PLĂȚI ONLINE este pentru contribuabili. Aceștia pot da click pe buton, se va introduce codul numeric personal sau CUI-ul societății, apoi își vor da acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. După finalizarea acestei etape va deveni accesibilă secțiunea VEZI SUMELE, unde se va putea realiza plata impozitelor, taxelor și amenzilor.

This will close in 20 seconds